Kwaliteit

Waarom Advocatenkantoor Eskes?

Advocatenkantoor Eskes is een gespecialiseerd kantoor dat zich uitsluitend bezig houdt met letsel- en overlijdensschade.

Tom Eskes beschikt over 24 jaar advocatuurlijke letselschade ervaring. Ook zijn echtgenoot Tamara Eskes-Oosthout is al langere tijd als jurist werkzaam en mede eigenaar van Advocatenkantoor Eskes.

Tom Eskes is lid van de Vereniging van Letselschade advocaten " LSA", de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personen schade "ASP" en de Werkgroep Artsen Advocaten "WAA".

Om daar lid van te mogen zijn dient elke advocaat de Grotius opleiding te hebben behaald en elk jaar te voldoen aan alle kwaliteitseisen van de diverse verenigingen.

U staat dus sterker met Advocatenkantoor Eskes in de onderhandelingen, omdat Tom Eskes als advocaat bevoegd is om te procederen bij de rechtbank. Dat mogen letselschade-juristen en/of rechtsbijstands-juristen niet.

En dat weten verzekeraars maar al te goed.

Procederen heeft enorm veel voordelen en kunnen een onderhandelingsproces aanzienlijk versnellen en u als cliënt geven waar u recht op heeft. Zo zal uw situatie beoordeeld worden door een onafhankelijke rechter, die altijd een zo eerlijk en rechtvaardig mogelijk oordeel zal geven.

Kies daarom voor Advocatenkantoor Eskes. Uw steun in moeilijke tijden!

Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd bellen of ons per email benaderen.

Contact