Kwaliteit

Waarom Advocatenkantoor Eskes?

Advocatenkantoor Eskes is een gespecialiseerd kantoor dat zich uitsluitend bezig houdt met letsel- en overlijdensschade en is lid van de specialistenvereniging LSA. Om daar lid van te mogen zijn dient elke advocaat de Grotius opleiding te hebben behaald en elk jaar te voldoen aan alle kwaliteitseisen van de diverse verenigingen.

Sterker met...

U staat dus sterker met Advocatenkantoor Eskes in de onderhandelingen, omdat Tom Eskes als advocaat bevoegd is om te procederen bij de rechtbank. Dat mogen letselschade-juristen en/of rechtsbijstands-juristen niet. En dat weten verzekeraars maar al te goed.

De voordelen van procederen

Procederen heeft enorm veel voordelen en kunnen een onderhandelingsproces aanzienlijk versnellen en u als cliënt geven waar u rechtop heeft. Zo zal uw situatie beoordeeld worden door een onafhankelijke rechter, die altijd een zo eerlijk en rechtvaardig mogelijk oordeel zal geven.

Kies daarom voor Advocatenkantoor Eskes. Uw steun in moeilijke tijden! Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd bellen of ons per email benaderen.

Contact