Klachten

Ondanks ons streven naar perfectie kan het gebeuren dat cliënten minder tevreden zijn. Mocht dat onverhoopt het geval zijn, dan kan er een klacht worden ingediend bij onze klachtenfunctionaris en wordt er zo snel mogelijk met u een afspraak gemaakt. Klacht indienen?
Download hier ons klachtenregelement:
Download

Voorwaarden

Tom Eskes heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten die voldoet aan de Verordening op de Beroepsaansprakelijkheid van de Nederlandse Orde van Advocaten.
De aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het desbetreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheids- verzekering wordt uitbetaald.
Het verzekerd bedrag bedraagt € 1.000.000,--.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
Gesloten
Gesloten

Telefonisch bereikbaar

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
Gesloten
Gesloten
Gesloten

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een eerste gesprek?

Het eerste oriënterende telefoongesprek is altijd gratis.

Wat zijn de vervolgkosten?

Als de tegenpartij de aansprakelijkheid heeft erkend dienen de advocaatkosten door de wederpartij volledig te worden vergoed, mits deze kosten redelijk zijn. Als er geen aansprakelijkheid is erkend of sprake is van eigen schuld dan geeft Tom Eskes in een persoonlijk (gratis) gesprek inzicht in de kosten. Daarbij wordt gewezen op de (on)mogelijkheid van gesubsidieerde rechtsbijstand.

Hoe lang gaat mijn zaak duren?

Een letselschade zaak duurt altijd heel lang. Dat komt omdat de zaak pas kan worden afgerond als er sprake is van een stabiele medische situatie en genezing van letsel heeft vaak tijd nodig.

Waarom een letselschadeadvocaat?

Een letselschadeadvocaat heeft een zware opleiding gevolgd en veel ervaring met procederen. De letselschadeadvocaat beoordeelt de aansprakelijkheid, berekent de schade, regelt voorschotten, helpt bij het invullen van formulieren, onderhandelt met verzekeraars en voert – als het nodig is – kort gedingen of andere procedures. De letselschadeadvocaat heeft daarbij uitsluitend uw belang op het oog.